Interim webanalist/contentstrateeg

Soms zit je te springen om een tijdelijke kracht als versterking van je team. Een waardevolle kracht gaat met zwangerschapsverlof of er komt een piekperiode aan voor je team. Je wilt als marketingmanager meer analyseren en optimaliseren. Het loopt de spuigaten uit met achterhaalde content en dode links. Zoekmachineoptimalisatie als onderdeel van inbound marketing moet prominenter op de kaart. Of je hebt behoefte aan een extra  webmanager. Dat soort klussen doet 2meter1.

Van 5 dagen tot 5 maanden

Je kunt 2meter1 inhuren voor een interimperiode van 5 dagen tot 5 maanden. Of langer, wanneer het goed bevalt. Hugo Louter deed in de afgelopen 10 jaar ervaring op bij de marketingafdelingen van tientallen organisaties. Van Deloitte tot Natuurmonumenten en van het Diakonessenhuis tot het Nederlands Veteraneninstituut.
Carina de Walle, interim communicatiemanager zegt het volgende over de samenwerking met Hugo:
“In mijn werk als interimmanager marketing en communicatie kom ik websites tegen die jarenlang zijn verwaarloosd. Hugo is voor mij een website doctor. Hij begint met het stellen van een goede diagnose met hulp van dashboards zodat we beter begrijpen waar de pijn zit. Vervolgens helpt hij met het snoeien en opruimen en de inzichten uit SEO toe te passen. Het resultaat: binnen een paar maanden een duurzaam gezondere website en meer kennis in het team over hoe de site gezond te houden en hoe klantinzichten kunnen leiden tot een betere website. Hij heeft goed werk geleverd zowel bij de KB, Het Nederlands Veteraneninstituut en nu bij Florence”.
Als zzp’er was Hugo in 2020 tien maanden lang actief als interim online marketeer bij het team Communicatie & Fondsenwerving van de Protestantse Kerk. Dit is wat Stephan Egbers (collega-online marketeer) daarover zei:
“Ik heb een jaar met Hugo mogen samenwerken. Ik begon vanaf nul en hij heeft me echt geholpen mijn kennis van online marketing op te bouwen.  Hugo toont initiatief, kan goed samenwerken en heeft een brede kennis. Ik heb met plezier met het samen gewerkt. Dank Hugo!”

In 2021 deed Hugo een zwangerschapsvervanging bij ZOA, een christelijke organisatie voor noodhulp en wederopbouw wereldwijd. Nog tijdens die periode werd hij gevraagd om voor ZOA de contentmigratie van de nieuwe Drupalwebsite te coördineren. Henrieke Buit, communicatieadviseur bij ZOA daarover:

“Hugo heeft veel online expertise, die hij graag deelt en inzet voor zijn klanten. Hij werkt planmatig en houdt iedereen op de hoogte van de voortgang. Hugo schakelt makkelijk tussen de technische uitdagingen die het bouwen van een nieuwe site met zich meebrengt en het perspectief van de eindgebruiker. Op deze manier heeft hij een waardevolle bijdrage geleverd aan onze website. Bovendien is het prettig om met Hugo samen te werken en van hem te leren!”

Van september 2022 t/m maart 2023 werkte Hugo voor de klanten van Flink, een Haags internetbureau dat haar klanten helpt met websites in het Drupal contentmanagementsysteem. De focus bij deze werkzaamheden lag op zoekmachineoptimalisatie en het opzetten van (geavanceerde) statistiekenrapportages.

Meer weten? Neem contact op

Wordt jouw team het volgende team dat klanten of gebruikers beter helpt? Wil je meer weten over de beschikbaarheid en tarieven van 2meter1? Neem contact op: telefonisch via (06) 1023 3964 of via de contactpagina op deze website.